АВТОГРАФИ И ВЪЗТОРЖЕНИ ФЕНОВЕ НА ПРЕДПРЕМИЕРАТА НА СЕРИАЛА "С РЕКА НА СЪРЦЕТО" ВЪВ ВИДИН

10 Септември 2022г.


S%20reka%20na%20surceto_Vidin_Full%20cast%20(3).JPG


ЕКИП НА НЮЗ БГ РЕПОРТЕР

Видин, 9 септември 2022 г.

Много усмивки, искрен възторг, радост и възхищение, примесени с благодарността на феновете към актьорите и творческия екип на новата тв продукция на НОВА - "С река на сърцето".


S%20reka%20na%20surceto_Vidin%20_Qna%20Marinova%20&%20Joanna%20Izabella.JPG


Предпремиерата на най-новия сериал, който тръгва в ефира на 13 септември от 20:00 часа, събра стотици жители и гости на Видин в крепостта Баба Вида, дошли на място, изпълнени с нетърпение, за да видят на огромни екрани първите два епизода на поредицата. С предимството да бъдат първите зрители.   

Както вече писахме в няколко поредни публикации, "С река на сърцето" се снима изцяло във Видин и областта, както и в комплекса "Бонония Естейт". Историята, вече е позната на нашите читатели, доколкото можем да издадем въобще каква ще бъде фабулата. 

Организаторите бяха решили да дадат възможност на гостите на предпремиерата да се докоснат - да, дори в буквален смисъл, до любимите си актьори, които бяха на дошли на място за среща, да поговорят с тях, да ги похвалят или разкритикуват - според желанието на всеки, но най-важното - да могат да си вземат и лично автограф.

А тук бяха актьорите: Яна Маринова, Александър Сано, Йоанна-Изабелла Върбанова, Анастасия Лютова, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Мартина Апостолова и Игор Ангелов.

Усмивки, радостни очи, прегръдки, много селфи - снимки, положителни емоции и приповдигнато настроение. Това бе кодирано в атмосферата преди началото на прожекцията.

Ето и какво запечатаха с апаратите си фотографите от паметната вечер.

S%20reka%20na%20surceto_Vidin_Aleksandar%20Sano.JPG

S%20reka%20na%20surceto_Vidin_Aleksandar%20Dimov.JPG

S%20reka%20na%20surceto_Vidin_%20Joanna-Izabella%20Vurbanova.JPG

S%20reka%20na%20surceto_Vidin%202.JPG

S%20reka%20na%20surceto_Vidin_Full%20cast.JPG

Да пожелаем "НА ДОБЪР ЧАС" на целия екип и ръководството на телевизията и специално на Марто Макариев, Виктор Стоянов, Жоро Тенев, Светлин Нейнски и на Вяра Анкова - без благословията на ръководството на НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП, нищо от това, което ще видят зрителите нямаше да се случи. 

Аплодисменти и за подкрепата, която оказва NOVA, към българските творци и родното филмопроизводство - програмна линия, която ще остави следа с ярките продукти, които остават във времето.

А Вие, приятели, не забравяйте, че първото премиерно излъчване е на 13-и септември, от 20:00 часа, в ефира на NOVA.

НА ДОБЪР ЧАС НА ПРЕМИЕРАТА, КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ! 

(Нюз БГ Репортер - Миглена Дамянова, Иван Върбанов)

Сподели

Коментари

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.