ONLINE MEDIA | ОНЛАЙН МЕДИЯ
Интервю
122-ма души  аплодираха  премиерата  на "Чудеса с ангели - приказки за малки и големи" 

Иван Върбанов

122-ма души аплодираха премиерата на книгата "Чудеса с ангели - приказки за малки и големи" на Нели Конуей в Пресклуб "Журналист" на Съюза на българските журналисти. Повече от два часа продължи раздаването на автографи. "Продължавай да раздаваш любов и светлина, Нели! Никой от нас вече не е същия, след като се докосна до теб и твоя свят. Благодарим ти от сърце!", развълнувано споделяха хората, които обсипваха с най-различни подаръци г-жа Конуей: фигурки с ангели, делфини, пластики на Архангел Михаил, огромни букети с уханни цветя, специално декорирано пауново перо - амулет за вдъхновение в създаването на нови книги, ръчно изработени сувенири. И всичко това - в израз на признателност и благодарност.

Книгата "Чудеса с ангели - приказки за малки и големи" на Нели Конуей е невероятен подарък за читателите в България. И не само, защото това е книга, която се чете на един дъх. А преди всичко, защото в тези 276 страници от книгата читателят ще намери смайващи, със силата на своето откровение, увлекателно разказани преживявания и истории, ще почерпи от мъдростта на Вселената, ще се докосне до свещеното познание и чистата Истина, ще му бъдат показани пътят и мостовете към духовния свят, към Бог, Богородица, Ангелите, Архангелите, Любовта и Светлината.

Журналист, продуцент, тв водещ, духовен учител и световно аплодиран преподавател по кундалини йога, Нели Конуей /или както я наричат нейните ученици и последователи по целия свят и особено в Япония - Нели Ейнджъл/ е кодирала многообразни комуникационни пластове и канали, за да ни преведе през сферите, измеренията и зоните на посланията в драматургията на своето повествование.

С удивителна сила на майстор - живописец, Нели Конуей рисува картините и образите от своите реални преживявания, които инспирират в читателя сърцата съпричастност, респект и уважение към изповяданите премеждия, преодолените житейски катастрофични и екстремни епизоди - между живота, смъртта и другите светове. Нели Конуей разказва за изключително тежките изпитания през които преминава със сила, вяра и воля, за трансформациите, вдъхновението и познанието отвъд триизмерния свят.

Удивително силна личност, надарена и белязана с просветлението и благословията да бъде духовен учител, Нели Конуей събужда сетивата ни за невидимия свят и съумява да повдигне воалите пред нас, за да ни разкрие чудесата и вълшебствата, които можем да срещнем в земното си съществуване, тук и сега.
Нели Конуей - земният посланик на Ангелите, Архангелите, Бог и Светлината, е орисана с мисията да ни заведе до потока на 

Вселенската любов и вдъхновение, да събуди повече души, да повдигне вибрациите за връзка с духовните измерения и висшите светове. Мнозина я наричат - Земен ангел, който работи неуморно в името на това - повече хора да усетят, да провидят и да последват духовните си пазители и водачи, за да разперят крилата си от мечти, доброта, вяра и безгранична любов и да полетят през хоризонтите на чудото живот, за да се наслаждават на щастието, хармонията, благодатта на Вселената, благословията на Бог и Ангелите.

Нели Конуей ни разкрива един непознат свят на чудеса, въвежда ни в него, като ни учи, че когато живееш с цялото си сърце, то тогава няма сила, която да може да спре устрема на човешкия дух и воля. Нели преподава кундалини йога и ангелска терапия по целия свят с изключителен успех. Тя е обичана и боготворена заради това, че разкрива технологията на щастието, която помага на хората да докоснат мечтите си. Нели Конуей има привилегията да се свързва с Ангелите, с божествената енергия и чистия поток от информация, да чува съобщенията и да провежда знание, мъдрост и лечебна енергия. Казва, че Архангелите и силата на общата молитва могат да променят кармата и най-страшните неща. И, че всичко може да бъде променяно с добри намерения и вяра. Убедена е, че когато хората отворят съзнанието си чрез лечебни техники, могат да научат много нови неща от духовния свят.

"Често ние сме инструментът, ние сме необходимото чудо, което трябва да се случи на тези около нас, за да могат и те да се събудят и да приемат света по друг начин, да разберат, че има и други сили, които ни помагат и са с нас през целия ни живот", споделя Нели Конуей. "С нас има много Ангели, Архангели, извисени учители, които много ни обичат и се грижат за нас, които ни показват пътя на светлината. Идваме на земята за кратко, за да изживеем любовта - тази безкрайна сила, в едно ограничено тяло и да осъзнаем, че имаме безграничните възможности да проявим и всичко, което искаме. Любовта, излъчвана от нас към целия свят и осъзнаването, че ние сме едно с Вселената, отключват творческата енергия в нас и ни дават безкрайни възможности за щастие". Това са само частица от посланията на Нели Конуей, запечатани на страниците на най-новата й, осма по ред, книга "Чудеса с ангелите - приказки за малки и големи".

Авторката е подготвила и нейното продължение - "Съветите на ангелите", която ще включва ангелска терапия с много лечебни послания и отговори на въпроси, чийто отговори Нели Конуей е открила по време на духовна и лечебна практика.

За всички, които са скептично настроени или не вярват в Ангелите отговорът е: "Благословено да е сърцето Ви!". Все пак, духовният свят съществува и завесата към него е много прозрачна. Книгата на Нели Конуей е благословение в днешния ден и свят на пороци, изкушения, деградация, изгубени души, агресия, войни, тъмнина ... Заради вплетените в аурата на книгата сила и божествена чиста любов, заради духовната мъдрост и вдъхновение, заради свидетелствата за всепобеждаващата сила на Светлината и закрилата на Ангелите, заради уникалното преживяване да прекодираш енергията си и да се издигнеш към Бог и духовните водачи, заради пробуждането и отварянето на сетивата!

Животът е вълшебно пътешествие. Преминете през него на крилете на Ангелите! 
Магичните мостове и пътеки ще Ви разкрие Нели Конуей - земният посланик на Ангелите, Архангелите, духовното и Светлината!

Още снимки от премиерата можете да видите на страницата на Нели Ейнджъл във Фейсбук.
НЕЛИ КОНУЕЙ С ПРЕМИЕРА НА КНИГАТА СИ "СЪВЕТИТЕ НА АНГЕЛИТЕ" В ПРЕСКЛУБ ЖУРНАЛИСТ

Иван Върбанов

Българският журналист и писател Нели Конуей представя премиерно книгата си „Съветите на ангелите“ в Пресклуб „Журналист“ на СБЖ. Книгата е своеобразно продължение на представената с огромен успех пред българската публика първа част - „Чудеса с ангели, приказки за малки и големи“.

Нели Конуей от много време живее в Лос Анджелис и на Хавайските острови. Пътува из целия свят, защото е  сред световно признатите и уважавани преподаватели по кундалини йога, медитация и ангелска терапия. Гостува в Токио, Хонконг, Сингапур, Хонолулу, Сидни, Ню Йорк ... Сертифициран учител и ученик на Дорийн Върчу –  доктор по психология, духовен учител и писател. 

Журналистическата й кариера започва от БНТ, където работи повече от 7 години  и прави предаванията за бойни изкуства - „Будо“, „Самурай“ и „Супершампиони“.  Заминава за САЩ за да заснеме филм за българка в Холивуд. Впоследствие получава предложение за работа и остава в Ел Ей -  меката на киното, където работи в най-голямата тв мрежа NBC.  Завършва продуцентство и режисура в Холивудския филмов институт. Била е кореспондент на в. „Неделник“ в щата Калифорния. Българката бе включена през 2004 г. в престижното издание "Who's Who in America" (Кой кой е в Америка). 

Нели признава, че от малка има способността да вижда аурата на хората и да „чува“ съобщенията на ангелите. Започва да лекува след преживяна тежка катастрофа по времето на която е премазана на пешеходна пътека от джип. Инцидентът я отвежда на ръба на смъртта и тя влиза в тунела към другия свят. В състояние на кома – между живота и смъртта, душата й решава да пренапише съдбата си и се връща, за да помага на хората. Преживява три драматични и сложни операции, както и надмогва  тежко нелечимо заболяване. 

Днес с усмивка и грейнали очи обяснява, че свободната воля  решава всичко. „Всеки човек има двама ангели-хранители. Те са около хората и колкото повече ние се отваряме за тях, толкова повече те ни помагат. Можем да се свързваме с нашите ангелите и да получаваме помощ от тях“, обяснява Нели. 

Това са само част от чудесата, които г-жа Конуей разкрива и преподава на хората. „Кундалини е творческата енергия на човека и чрез специални медитации, дишане и упражнения, тя се вдига и променя живота на всеки един по най-прекрасния начин. Затова наричат кундалини йога „Технология на Щастието“, разказва разпалено Нели. „Ангелите и Архангелите са изключително силни същества и са с нас, за да направят живота ни по-хармоничен, да донесат мир в душата ни. Ангелите са енергия от любов - Божията любов, която ние също носим в сърцата си. Ангелите са тук и за да ни напомнят, че всички ние сме едно, създадени сме от Бог да се обичаме и да си помагаме“. 

Колкото и чудно да звучи за мнозина, Нели Конуей преподава как човек може да се свърже чрез сетивата си със своите ангели и да получи съобщения от тях и невидимия свят. Казва, че ангелската терапия помага на хора, които преминават през заболявания.“Всичко зависи от начина на мислене на отделния човек. Мислите вибрират в електромагнитното поле на човек – аурата. Всичко е енергия и вибрира. Каквото излъчваме – това получаваме. Индиго децата, наричат ги кристални  звездни деца, идват, за да променят съзнанието на човечеството и духовната същност на хората. Те са родени лидери“, обобщава Нели Конуей. 

Нейното основно верую е, че е важно какво можеш да дадеш на хората и как можеш да промениш живота им. Затова класовете и книгите й завършват с посланията: Бъдете позитивни! Не се чувствайте жертвата и не се жалвайте! Научете се да прощавате, не се ядосвайте на света около себе си, не се чувствайте виновни. Променете мисленето си, за да бъдете щастливи и успешни. Със съзнанието си можете да привлечете всичко, което искате!

Нели Конуей ни разкрива един непознат свят на чудеса, въвежда ни в него, като ни учи, че когато живееш с цялото си сърце, то тогава няма сила, която да може да спре устрема на човешкия дух и воля.

„Животът е едно вълшебно пътешествие. Всеки избира пътеката и начина как да премине през него. Защо да не го направим на крилете на Ангелите и щастието? Всеки сам избира какъв да бъде пътят му. Аз избрах любовта, духовното осъзнаване и щастието“, признава българката. 
Книгата „Съветите на ангелите“ на практика е едно ръководство по етика, морал, честност и доброта. Нели Конуей е събрала в едно четиво напътствия и мъдрост, която трябва да помним преминавайки през лабиринтите на живота. 

Според авторката, кундалини е творческата енергия на човека и чрез специални медитации, дишане и упражнения, тя се вдига и променя живота на човека по най-прекрасния начин. Категорична е, че медитацията е духовна практика, която тренира ума. Медитацията е душ за мозъка и необходимост за душата. Счита, че всеки човек може да лекува с присъствието си, с гласа си и по телепатичен път като изпраща мисъл-форма и лечебна енергия на нуждаещият се. Всеки е лечител без изключение. Хората, по време на земния си път, учат различни уроци и придобиват опит чрез различни преживявания. Страданието, злобата, завистта и страхът са илюзии, плод на егото, които те карат да се чувстваш разделен от другите. Няма лек за злобата и завистта. 

Това са само част от важните уроци, които преподава и за които пише Нели Конуей. Вярва, че духовните практики могат да променят земния път и живота на всички, да ни донесат повече любов, хармония, светлина. Защото те променят начина на мислене, носят спокойствие и баланс в човека, карат го да не спира да работи над себе си, да се поучава от грешките си и да израства всеки ден. 

„Вярвам, че със силата на чистата душа, сърце и мисли, човек може да промени себе си и реалността, която създава и проектира. Моята мисия е да  събудя светлината и да отворя сърцата на повече хора. Всеки може да постигне мечтите си.  Но, преди това трябва да намери пътя, да промени мислите си, да повярва в приказката и да тогава да стане  част от нея!“, обобщава Нели Конуей.
Интервю

НЕЛИ КОНУЕЙ – ЗЕМНИЯТ ПОСЛАНИК НА АНГЕЛИТЕ, АРХАНГЕЛИТЕ, ДУХОВНОТО И СВЕТЛИНАТА


Иван Върбанов

Нели Конуей или Нели Ейндъжъл, както я наричат нейните приятели и ученици из целия свят, е земният посланик на Ангелите и Света на духовното и светлината. Нели е ученичка на знаменитата Дорийн Върчу. Преподава кундалини йога и медитации, прави ангелско енергийно лечение и разчита бъдещето с карти, водена и напътствана от ангелите. Българката, журналист по образование, от години живее в Лос Анджелис и на Хавайските острови. След преживяна тежка катастрофа, започва да вижда и да общува и лекува с Ангелите. Получава знамение за своята мисия и път. Остава в земното измерение, за да ни учи и напътства, за да бъде духовен учител и да ни покаже магичните проявления и взаимовръзки между световете, подчинени на единната вселенска карма. Нели пътува из целия свят, преподава в Япония, Хонгонг, Сингапур, Америка и Европа. Води международни семинари и лекции в най-известните центрове за духовно развитие. „Ангелите се виждат с физическото или с духовното зрение, но само когато си готов за това. Те са като холограма. Явяват се като светлинен лъч или сфера от светлина.” Нели вижда ангели за първи път, когато е на 4 годинки. Те винаги са около нея. Казва, че ангелите са създадени от Бог, за да ни помогнат да имаме по-лек живот. „Колкото повече се отваряме към тях и ги викаме да ни помагат, толкова повече ангели ще идват при нас, за да ни подкрепят и вдъхновяват. Това е тяхната свещена мисия!“, споделя Нели Конуей. „За всеки човек се грижат поне двама ангели хранители. Любимият ми архангел е Михаил, но всички архангели отговарят на въпросите ми“, казва Нели. Земният посланик на ангелите получава непрекъснато информация и предава наученото и посланията на хората. „Виждала съм чудеса! Благодарение на медитация, кундалини йога и работа с ангелите, хората се променят пред очите ми. Дори най-негативните и закоравелите виждат промяната в себе си и наоколо. Кундалини е творческата енергия на човека и чрез специални медитации, дишания и упражнения, се вдига и променя живота на всеки един по най-прекрасния начин. Затова наричат кундалини йога Технология на Щастието“, обобщава практиката си българката. Какви са посланията, които иска да ни каже духовният учител Нели Конуей?

Нели, Вие сте земен посланик на Ангелите, Архангелите и Света на духовното познание и светлината. Каква е силата и мисията на Божиите пратеници в живота на всеки един от нас?

Ангелите и Архангелите са изключително силни същества и са с нас, за да направят живота ни по-хармоничен, да донесат мир в душата ни. Ангелите са енергия от любов - Божията любов, която ние също носим в сърцата си. Ангелите са тук и за да ни напомнят, че всички ние сме едно, създадени сме от Бог да се обичаме и да си помагаме.

В живота важният избор винаги е функция от свободната воля на човек. Как да отворим самите нас към висшите светове, как да издигнем себе си на по-висши честоти и вибрации, които Вселената изпраща към нас, за да бъдем част от красотата, хармонията, креативността на Новия свят?

Всеки може да се свърже с Ангелите, Архангелите, Исус Христос, Майка Богородица, Св. Георги. Те помагат на всеки. Говорят ни, изпращат ни съобщения-отговори на молитвите ни, но не всеки ги чува. Забързани в напрегнатото си ежедневие, под въздействието на стреса, хората често забравят, че не са сами и че има друга висша сила, която ни е създала и която много ни обича, бди над нас и ни води. Тази висша сила - Господ, светлина, енергия от любов, ви е дала живот, мислите ли, че намирането на нова работа, излекуването ви, намирането на любим човек, ще е трудно за Господ?! Та той толкова много ви обича и иска да сте щастливи... Как да се отворим – първо приемете, че не сте сам и че има много духовни същества с вас, които ви помагат във всеки момент. Дори още да не ги виждате, чувате, усещате, те са с вас всеки ден, във всеки момент. Дайте разрешение на себе си, че вие заслужавате и ще получите помощ свише. Пазете в съзнанието си вярата, че чудесата са възможни и че те могат да се случат и на вас, защото вие сте добър човек. Когато отправяте молитва към Господ знайте, че тя е чута и неговите могъщи ангели вече работят, за да ви помогнат.

Ще покачите вибрациите си, когато отворите сърцето си към любовта, настроите очите си да виждат хубавото в живота и оценявате доброто у хората; спрете да критикувате и отричате, а започнете да обичате. Когато имате доброта и сърдечност вие вдигате честотите си, аурата ви започва да вибрира различно и започва да привлича по-хубави изживявания, позитивни и добри хора.

Направете медитацията част от деня ви. Сутрин, като се събудите, вземете душ, седнете на пода с кръстосани крака или на стол, затворете очите си, можете да си пуснете приятна музика мантра, отпуснете се, концентрирайте се върху дишането -  връзката ви с Бог, нашия Създател. 11 минути на ден медитация, преди да започне денят ви, ще изчистят страховете ви, ще ви дадат самочувствие, ще повишат вибрациите и през целия ден ще се чувствате щастлив, обичан и свързан с Господ. Когато медитирате денят ви протича различно, вие не реагирате. Каквото и да се случи, вие ще намерите правилното решение, ще чуете интуитивно съобщенията на ангелите и ще продължите напред без драма, без травма-реакция. Редовната медитация ви дава нов ден, нови възможности и нови хора, които идват при вас да подкрепят мисията ви.

За да имате високи вибрации и да разбирате съобщенията на ангелите е важно и какво ядете. Неконсумирането на животинска храна и продукти ще направи още по-ефирна връзката ви с Господ и неговите ангели. Няма да носите страха и ужаса на животното, което то изпитва преди да бъде убито или като го оглеждат, няма да носите върху себе си и кармата за отнет живот. Само Господ дава живот на всеки – и на хората, и на животните. Той обича еднакво всички. Да обичаш и да се грижиш за животните, да им помагаш е висша проява на божията любов, която е във всеки от нас.

Кои са най-важните духовни практики, които са ни нужни, за да ни настроят на вярната честота в началото на новия ден?

Молитвата и медитацията. Когато се молиш на Бог - ти говориш на твоя създател, когато медитираш - той ти говори. Колкото по-често медитираш, толкова повече изчистваш каналите си за връзка с духовното и ясно чуваш съобщенията на Господ, ангелите и духовните водачи.

Интервю

Днешният свят е изпълнен с множество предизвикателства за всеки. Как да неутрализираме вредните влияния и да се съхраним, за да следваме светлината и целите си към доброто и светлината?

Вярвай в себе си. Вярвай, че не си сам и че Господ бди над теб. Бъди отговорен с мислите и с постъпките си - спрямо себе си и към другите хора, направи това, което мислиш, че Господ би направил, за да ти помогне на теб. Много помага и когато медитирате с мантра - древни звуци, които активират части в мозъка и вдигат вибрациите ви и изчистват съзнанието ви, премахват негативни енергии и мисли, и вие ставате чист канал за божествена комуникация.

Как чудният свят на Ангелите би могъл да докосне невярващите, обезсърчените и нямащите вяра, за да ги промени?

Ангелите съществуват и ни помагат, няма значение дали вярваш или не. От вашата свободна воля зависи да ги помолите за помощ, т.е да им разрешите да подобрят живота ви.

Страховете ни често са саморазрушаващи за самите нас. Как да се справим с тях и опасностите, които ни атакуват немалко пъти от страна на тъмния свят?

Когото вярваш в себе си ти вярваш и в другите, в доброто у хората и в света, който те заобикаля, такива вибрации привличаш, светли, чисти. Знайте, че сте тук за кратко време, Господ ви е изпратил като негов пратеник и ви е дал много таланти и сила, дал ви е и много закрила, води ви напред към светлината. Прави добро. Остави другото на ангелите.

Как всеки от нас може да разбере своята мисия и цел на земния си път?

Тази дейност, това занимание, което ви прави много щастливи, което ви кара да се усмихвате и сърцето ви започва радостно да бие само като си го помислите – това е мисията ви. Талантите ви, влеченията ви, интересите ви подсказват коя е мисията ви, вие знаете отговора. Архангел Михаил може за ви помогне да изчистите страховете и да продължите напред. Той е и водачът на т.нар. Служители на Светлината. Не всички избират този труден път, защото изисква много кураж, вяра, себеотдаване, лишения, но пък носи най-много радост и удовлетворение. Да помагаш на другите с талантите, които имаш е висша форма на осъзнаване, сливане с Бог и неговата любов.

Познанието идващо от Вселената е безгранично. Смятате ли, че все повече хора проглеждат и успяват да бъдат просветени за духовното и силата му.

Има много добри, събудени, осъзнати хора по света. Господ и ангелите говорят на всички, изпращат съобщения на всеки, който иска и е готов да чуе. Какво ще направите с тази информация-божествената енергия, любовта, светлината, която получавате свише, е ваш избор. Тя ви се дава, за да промените вашия живот и живота на тези около вас. Колкото повече добри и духовни хора има около вас, толкова по-хубав и приятен ще е и вашият живот и животът на земята.

Кои са магичните енергийни точки по света, свързани ли са по някакъв начин? Има ли такива и у нас, за които можем да говорим открито?

Островът Кауаи на Хавайските острови е женският енергиен вортекс на планетата, Седона, Аризона е мъжкият вортекс на планетата. На Кауаи се намират две много важни места – планината Калалеа (или Кинг Конг, поради холивудския филм, който е сниман там) и Полихале. Древните хавайци и негова светлост Далай Лама, който често посещава това място, казват, че тук душата ни слиза на земята. Между двата върха на планината, отгоре има енергиен портал, вортекс, който и аз съм виждала на няколко пъти. През този канал душата ни слиза на земята за това прераждане. Полихале е мястото където душата си отива, напуска земното измерение. Отгоре над Калалеа почти винаги има много облаци, дори целият остров да се къпе в златна слънчева светлина, времето е топло и приятно навсякъде, но над тази планина е облачно, мистично, сякаш вратата към другия свят е пазена. Там се намира и древно хавайско светилище, което се пази и не всеки е допускан да отиде до върха. Кауаи често е наричан Лилавият остров, поради искрящата лилаво-синя аура, която обгръща това свещено място. Много пъти преди да кацне самолета там аз я виждам отгоре как вибрира, много силна майчинска енергия, зарежда те и ти напомня за безсмъртната душа, която винаги е свързана с нейния създател.

В България - Сандански има много лечебни вибрации, особено паркът на резиденцията и паркът около реката – идеално място за медитация и за йога. Целият град има много спокойни и щастливи вибрации, подмладява тялото и духа ти.

Молитвената скала на Св. Иван Рилски е отворен портал към висшите измерения. Молитвите на светеца правят това място да вибрира с много обич и надежда, затова е толкова лечебно. Недалеч от там се намира едно много специално място, където навремето са се играли Орфическите мистерии, там почувствах музиката, радостта на хората, любовта на българина към хубавото, красивото, Орфей ми се яви там, толкова му се зарадвах.

В София подобна енергия има в Руската църква, долу в криптата на Св. Серафим. Тя е обвита в мистична синя светлина, която носи спокойствие и закрила на целия град.

Ангелите ми показаха на три пъти вече да отида и до Златолист и да се свържа с Преподобна Стойна. Чакам с нетърпение следващия път да отида там и да се потопя в мистичната лечебна енергия на тази изключителна жена. Има и един много мистичен, специален манастир в Родопите, за който пише и Джеймс Туайман в книгата си Emissary of Light и се надявам следващия път ангелите да ме заведат на едно вълшебно пътешествие там.

Интервю


Какво бихте препоръчала на звездните деца?

По време на дълбока медитация т.нар. звездни деца – индиговите и кристалните, се свързват с други деца като тях, зареждат се на етерно ниво, окуражат се един друг, защото те имат много голяма мисия и много работа, особено звездните деца в България. Тези деца много лесно медитират, някои дори напускат тялото си и правят т.нар. астрална проекция, разходка във времето. Лилавата спирала често се вижда от хора, изпаднали в дълбока медитация, когато стават едно със създателя. Ако сте родител на кристално или индигово дете, или вие самите сте индиго, или индиго с кристални черти (често се случва когато вие сте индиго и имате кристално дете и вие да станете като тях спокойни, уравновесени, щастливи), препоръчвам ви да окуражите медитацията на децата ви, включете се и вие и заедно медитирайте.

За свръхчувствителните деца и хора препоръчвам да се заземявате всяка сутрин и да си поставяте енергийна цветна защита с ангелите – визуализирайте бяла светлина навсякъде около себе си, розова, зелена, лилава, златна, кобалтово-синя и отвън сложете огледало, което да отразява негативните мисли и енергии. Дори и да не вярвате, да не виждате ангелския свят още, направете го, ще отнеме 2-3мин от времето ви. Ако сте в много стресова среда с много негативни хора наоколо, слагайте си щита от светлина няколко пъти на ден. Можете да помолите и Архангел Михаил да среже нишките между вас и негативната енергия и драмата на другите. Щитът от светлина ще ви предпази от негативното, не от любовта, тя винаги ще е с вас. Архангел Метатрон и Богородица са с тези деца, те имат и допълнителни ангели, също Архантелите Рафаил и Михаил често са с тях, защото те са изключително чувствителни и вътре в себе си знаят, че имат мисия, че са тук за нещо важно.

Има ли планети или вселени, от които идва изкуството – музиката, литературата, изобразителното изкуството. Има ли истина в тезата, че композиторите и авторите „чуват“ и „виждат“ онова, което вече съществува от Създателя и само провеждат информацията.

Всичко идва от Господ, той е създал всичко на този свят. Повечето творци, които пишат книги, музика, ще ви кажат, че информацията им е била спусната отгоре. Менделеев вижда цялата таблица като насън пред него, Айнщайн получава откритията си като видения. Вследствие на молитва, медитация, безсънна нощ, когато си готов си отворил сърцето си и си се свързал със създателя, слял си се с творческата енергия на всемирния разум. Аз го наричам, да си в зоната, да станеш едно с Твореца и тогава информацията започва да тече, да вибрира в теб. При мен е така с писането, трябва само да седна пред компютъра или да взема химикалката и съм в зоната, информацията тече непрекъснато. Ако вие сте писател, композитор и имате нужда от повече вдъхновение помолете Арханхел Гавраил да ви води, повикайте и Арханхел Сандалфон, той помага на творческите хора, свързани с музиката. Ако на другия свят има известен автор, музикант, актьор, чиято работа вие харесвате, бил е много талантлив и успял в това, което е правил приживе, то вие можете да повикате душата му да ви помага във вашата работа. Те с удоволствие се отзовават когато вие отправяте молбата си от сърцето. Душите на другия свят знаят, че творчеството ви ще помогне на много хора на земята и ще се отзоват с голямо желание.

Забелязала съм, че хора, които са много свързани с звука, музиката, звуковата терапия, са имали животи на Плеядите. Те интуитивно знаят много и „четат“ вибрациите ви по начина по който говорите, а не какво им казвате и са изключително чувствителни към мелодиката на гласа, усещат от коя чакра идва и ако не сте отворили сърцето си ще се държат на дистанция, докато не се качат вибрациите ви. Те виждат звука като вибрация, светлина. Когато говорите с такива чувствителни хора те ще ви четат като отворена книга, защото ще видят душата ви, потенциала ви, сърцето ви. Плеядианците (от звездната система „Плеяди“ – бел.ред.) са привлечени към тибетските пеещи купи, кристалните купи, музиката, вибрациите, много са чувствителни и могат да лекуват от разстояние, знаят как да използват енергията за лечебни цели. Тези хора носят знанието вътре в тях, взимат купата в ръце и започват да свирят на нея, интуитивно насочват енергията там, където трябва да отиде. Много от тях комуникират с другите по телепатичен път и връзката с ангелите и духовния свят е нещо естествено за тях.

Числата кодово проявление ли са на съдбата, взаимовръзките и всичко онова, което предстои да се случи?

Числата показват коя е душата ти, каква е мисията ти, какви прераждания си имал, какви са талантите ти и др. Душите избират къде и в колко часа да се родят, избират координатите на мястото и т.н. Всичко е оптимално за да може да осъществите мисията си.

Духовният свят комуникира с нас чрез числата, дават ни знаци, че са чули молитвите ни и че ни помагат в този момент. Повече за това, в книгата на Дорийн Върчу за ангелските числа.

Как да общуваме с нашите ангели, за да чуваме техните съвети и напътствия?

Поискайте помощ и ще я получите. Колкото по-чист е умът ви, толкова по-лесно ще чуете, видите, усетите съобщенията от вашите ангели. Заповядайте на семинарите в София, ще практикуваме различни ангелски техники за лечение, ще получаваме съобщения, ще медитираме с ангелите, ще се отворим да обичаме и да си вярваме.

Разкажете ни повече за предстоящите семинари в България.

9-те уникални семинара, които се преподават за първи път в България, ще се проведат в периода 2 - 8 ноември, в гр. София,  в Парк - хотел "Москва". Те ще бъдат насочени към събуждането на творческата енергия и подобряването на възможностите за материализиране на мечтите с Ангелите и куандалини йога. Изпитайте лечебната сила на 5.000 - годишната технология за щастие. Потопете се във вълшебството на ангелите, архангелите и феите. Семинарите са на български език, с музика, пеене, медитации и релаксации. Кулминацията е на 8 ноември, Архангелов Ден - 31 мин. медитация, колективна молитва за просперитета на България и всички българи по света. Повече информация ще намерите във Фейсбук - страницата на събитието -https://www.facebook.com/events/1618703858380752/ , както и на уеб сайта на Нели Ейнджъл - http://nellyangel.com/.


Интервю

Важни ли са виденията и образите от сънищата ни и защо всички толкова се страхуват от края на земния си път – смъртта?

Често ангелите изпращат техните съобщения в сънищата ви, защото това е времето в което няма его, което да се намесва и да ви казва, че това е вашето въображение, вие не се страхувате и сте отворени към духовната сфера. Хора, които са много интелектуални, много анализират или подлагат всичко на съмнение, често получават съобщенията от ангелите в сънища си, които са отговор на молитвите им.

Хората се страхуват от смъртта, защото тя символизира неизвестното. Моля ви, приемете, че животът на този свят макар и кратък е безценен подарък! Вие сте чакали много, работили сте за това тяло и за групата, с която се прераждате отново и отново,  подготвяли сте се много, за да можете в човешко материално тяло да изпитате духовното, да работите за духовното си израстване. Живейте живота си с любов и в разбирателство с околните. Не се страхувайте от смъртта. Смърт няма! Душата никога не умира! Вие пак ще се видите с любимите ви хора, животни, приятели, любови, които са си отишли по-рано, пак ще сте с Бог и неговите Ангели, но в друго измерение, в свят където всичко е любов. Докато се срещнете, отново живейте живота с радост, близките ви на другия свят са добре и искат да бъдете щастливи.

Вие самата сте имала преживявания близки до смъртта, какво научи?

Когато ме блъсна колата, душата ми се отдели от тялото, някак си гледах всичко отстрани, видях златната светлина и тунела към другия свят. Никога няма да забравя чувството на огромна любов и спокойствие. В този момент мигновено разбрах, че всички на този свят сме едно и че сме тук, за да да се обичаме и да си помагаме. Знаех, че си отивам и единствената ми мисъл беше, че не съм казвала по-често на сина ми и на майка ми, че много ги обичам. Заета, вечно бързаща за работа, аз помагах на всички, а за най-близките ми хора нямах много време, вярвах, че те знаят, но осъзнах, че е трябвало и да им го казвам често, всеки ден... Научих най-важния урок и сега го правя: винаги напомням на хората, близки до сърцето ми, колко много ги обичам и колко много съм им благодарна за това невероятно пътешествие, наречено живот.

В навечерието на 14 февруари – Световният ден на влюбените: съществува ли безграничната и истинска любов между две души, мъж и жена, днес? Способни ли са хората на това вричане?

За всеки има специална душа, която кара сърцето развълнувано да тупти в присъствието на любимия човек. Понякога има 4-5 души, които ще разпознаете като много близки, сякаш сте се познавали винаги. Да, съществува голяма любов между двама души – между мъж и жена, между мъж и мъж, между жена и жена, пола няма значение, защото ние се прераждаме в различни тела и характери, но сърцето помни и разпознава другия мигновено. Веднъж, когато си казал някому, че го обичаш това остава запечатано около аурата на планетата и когато се срещнете, море от любов ви обгръща и сърцето ви знае.

Ако вие вече сте с любимия - сродна душа или пламък близнак, ще помоля Ангелите на Любовта да донесат повече разбирателство, хармония, любов и изобилие за двама ви и за всички около вас.

Ако вие все още нямате сродна душа или пламък близнак до себе си, нека заедно да се помолим на Ангелите на любовта и Архангел Шамуел да ви помогнат да се срещнете по-скоро. Нека Архангел Михаил да изчисти енергията ви и да среже нишките към хора и събития от миналото ви, които са свързани със страх, болка и разочарования. Освободете себе си от тази токсична енергия на миналото, за да можете да се насладите на настоящето. Помолете най-силния - Архангел Михаил, да ви даде самочувствие и когато тази много специална душа се появи в живота ви отново, не я подминавайте, не я оставяйте за утре, отворете сърцето си сега.

Да бъде!

###

Интервю
НЕЛИ КОНУЕЙ СЪБРА СТОТИЦИ В МЕДИТАЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ И ПОЛИТИЦИТЕ НИ

Иван Върбанов, София 10 май 2015 г.

В София при огромен интерес преминаха семинарите на Нели Конуей. Земният посланик на Ангелите, Архангелите, духовното и Светлината. Така я наричат нейните ученици и последователи. Нели Ейнджъл успя да прикове вниманието в два последователни дни на близо хиляда българи, които я следваха, медитираха, пяха мантри, учеха се да виждат и усещат Ангелите, да прогледнат в аурата на човека до себе си, навлизаха в света на невидимото. Освен огромното количество информация, която Нели Конуей подари на своите семинаристи, които присъстваха на двата дни в парк хотел Москва на 9 и 10 май, тя успя да настрои умовете и душите им на честотата на добротата, безграничната любов, хармоничното и балансирано светоусещане, да ги свърже с Вселената, да ги насърчи да следват мисията им на "УВЕРЕНИ СЛУЖИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА". Впечатляваща бе уникалната медитация - молитва, която направи Нели в името на изчистването на България, на нейните политици, на хората от които зависят важни решения в името на страната ни. Българката - ученичка на знаменитата Дорийн Върчу, която е сред най-известните световни учители по куандалини йога, медитации и ангелска терапия, успя да докосне и невярващите в силата на нейните способности и света на Ангелите. И не само, заради нейното обаяние, спонтанност, сърдечност и неизчерпаема сила - Нели говори в два последователни дни по над 8 часа на публиката, но и много повече заради чистотата на посланията идващи от сърцето, заради проникновението на казаното и показаното от нея, заради реалните проекции на възможностите, които ни представи чрез пътуване в нови измерения Нели Ейнджъл. Едва ли имаше човек в залата, който да не усети и да не бъде докоснат от топлината, да не види ослепителната светлина, да не усети вибрациите на докосването  идващо от невидимия свят - паралелна реалност, която съществува и ни помага да преминем през земната координатна система на пътуващата ни душа. Възторг, благодарност, необяснимо преклонение и хармония във вътрешния мир на всеки от нас. Това изпитаха всички, които посетиха семинарите на Нели. Духовният учител ще продължава своята Вселенска мисия - да умножава Светлината във всеки един от нас, да я пръска из целия свят, да помага за духовното лечение на стотици и хиляди хора из целия свят. Аз съм щастлив, че имах възможност да се докосна до нея. Щастлив съм, че Земният посланик на Ангелите е българка, която е дарена с мисията да води и да просвещава. А материален израз на силата и спомена за досега ми с невероятната Нели остава специалният кристал, който нося до сърцето си, донесен и зареден от Кауаи - един от енергийните центрове на Земята. Благодарим ти!

###
Интервю


Всичко за Нели Ейнджъл:
Facebook - тук,  web site на Нели Ейнджъл - тук
Интервю
Интервю
Интервю
Интервю

НЕКА СЛЪНЦЕТО ТЕ ОСВЕТИ - ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА МАНТРА ВЕЧЕ Е ФАКТ!

"Нека слънцето те освети". Това е заглавието на първата българска мантра, която вече е факт. Автор на музиката и текста е на Иван Върбанов. "Благодаря на Нели Конуей за вдъхновението да създам първата българска мантра. Изпълнен съм с признателност и любов и за показаните нови хоризонти и вселенски мъдрости, които ни разкри. Благодаря на всички, които й се радват и за това, че песента успява да докосне сърцата и душите Ви. Светлина и благословение!", заяви авторът. В записа на песента "May The Long Time Sun" участва и Йоанна-Изабелла Върбанова.

През 1969 г. Йоги Баджан, мастер по кундалини йога, идва в Лос Анжелис и започва открито да преподава древната наука, технология по щастие. Преди това в продължение на 5000 години кундалини йога се е преподавала тайно само на избрани. Йоги Джи чува стара ирландска молитва-благословия:

May the long time sun shine upon you
all love surround you 
and the pure light within you
guide your way on

Много му харесва и я прави традиция - всеки клас по кундалини йога да завършва с тази песен. Много се радвам, че вече имаме прекрасната мантра-благословия и на български език. Нели Конуей написа във Фейсбук - страницата си: "Това е едно от най-хубавите изпълнения, които съм чувала. Има ангелски вибрации и е много успокояваща, като приспивна песен, която те кара да релаксираш, да се изпълниш с надежда и любов, и вяра в по-добро бъдеще.Тази песен се роди спонтанно, текста и музиката на български бяха спуснати отгоре, Иван я записа бързо и дори я запяхме по време на нашите кундалини семинари в София. Сигурна съм, че ангелите и Йоги Баджан се усмихват щастливо отгоре, радвайки се на българските кундалини йоги".

Ето и първата българска мантра:

МОЛИТВА

Даровете на Бога – са моите дарове. Аз използвам всеки момент от деня. С мен са Божествената хармония, мир и изобилие. Божията любов излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обкръжение. Божествената любов ме лекува сега. Не се боя от зло, защото Бог е с мен. Аз винаги съм бил заобиколен от свещения ореол на Божествената любов и сила. Аз твърдя, чувствам, знам и вярвам решително и позитивно в това, че очарованията на Божествената любов и бдителност насочват, изцеляват и се грижат за всички в семейството ми и за тези, които аз обичам.

Аз прощавам на всички и искрено излъчвам Божествена любов, мир и доброжелателно за всички хора, независимо от това къде са те. В центъра на моята същност цари мир, това е мир на Бога. В тази тишина аз чувствам Неговата сила, насочване и любов на Неговото Свято Присъствие.

Аз по Божествен начин се направлявам по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията любов, истина и красота. Аз усещам как през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в ума на Бога. Пътищата на Бог – са мои пътища. Думите, които говоря, стигат там, където ги изпращам. Аз се радвам и възнасям благодарност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е така.

Интервю
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg